Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

14.11.13

MADARA kosmētisko līdzekļu testēšanas programma - piesakies!

Uzņēmums Madara Cosmetics aicina ar pašdisciplīnu apveltītas interesentes pieteikties dabīgās kosmētikas MADARA testēšanas programmai. Tā ir iespēja sertificēta ārsta-dermatologa uzraudzībā pirmajai uz savas ādas piedzīvot tās pozitīvās pārmaiņas, ko sievietes skaistumkopšanai piedāvās MADARAS ekokosmētikas jaunākie produkti.

Piesakies MADARA kosmētisko līdzekļu testēšanas programmā: info pieteikumiem »

Antra jautā:

- ar kādiem riskiem MADARA dabīgās kosmētikas testēšanā interesentēm būtu jārēķinās un vai ir paredzēta arī kāda samaksa par šiem izmēģinājumiem?

MADARA atbild:
- Tā kā Madara Cosmetics ekokosmētikas testēšanā tiek izmantoti produkti, kas nesatur kaitīgas vai bīstamas vielas, bet gan dabas izejvielas, tad vienīgais risks no šīs kosmētikas lietošanas var būt alerģija pret kādu no dabīgajām komponentēm (piem., ceļmallapas ekstraktu). Testēšana notiek sertificētas ārstes-dermatoloģes Laumas Valeines uzraudzībā, tādēļ vajadzības gadījumā varēs vērsties pie viņas, ja parādīsies kāda alerģiska reakcija.

Testēšana ir brīvprātīga, par to atsevišķi nemaksājam. Lietošanā uz mēnesi (vai arī ilgāk) tiek izsniegti MADARA produkti, atkarībā no nepieciešamības, tas var būt pilns sejas kopšanas komplekts vai arī atsevišķi produkti. Protams, pateicībā par piedalīšanos, sagatavojam arī nelielas dāvanas no MADARAS.


Ar sveicieniem,
MADARA Cosmetics komanda