Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

4.11.13

LIELĀ SATIKŠANĀS atlaidēs - MADARA kosmētikai cena krīt..

Kad ieteicams ieskatīties dabīgās kosmētikas MADARA e-veikalā? Otrdien, 12. novembrī - MADARA kosmētikas cenas pārsteigumi un LIELĀ SATIKŠANĀS ar atlaidēm visas diennakts garumā!

Madara Cosmetics; e-veikals internetā - atlaides diennakts ar pazeminātām cenām visiem dabīgās kosmētikas MADARA produktiem

12. novembrī 24h garumā MADARAS kosmētikas visiem produktiem (izņemot komplektus un 2013.gada MADARA jaunumus) internetveikalā tiek piemērota 40% atlaide, kā arī Madara Cosmetics tradicionāli nodrošinās visu pirkumu piegādes jebkurā vietā Latvijā bez maksas. Un, lai Tava āda ir gatava ziemai, jebkuram kosmētikas MADARA pirkumam virs 30 LVL saņem ekskluzīvu dāvanu - DD krēmu ikdienas aizsardzībai, kurš testēts Arktikā: uzzini vairāk »

IZDARI PIRKUMU ĪSTAJĀ BRĪDĪ:
Protams, Tev nav jāgaida līdz 12. novembrim, lai pasūtītu MADARA kosmētiku par īpaši labu cenu. Izmanto Madara Cosmetics piedāvāto iespēju preces pievienot savam Vēlmju Grozam, uzstādi atgādinājumu uz Labo Cenu diennakti 12. novembrī un MADARA noliktajā laikā Tev atgādinās par tā saturu. 12. novembrī Vēlmju Groza vērtība automātiski konvertēsies Labo cenu diennakts piedāvājumam, kad varēsi veikt savu rūpīgi pārdomāto pirkumu par īpaši izdevīgu cenu: izvēlies labāko »

MADARA - dabīgi latviska kosmētika, kura uzrunā sajūtas

Labo Cenu diennakts piedāvājumā neietilpst MADARA komplekti
un 2013.gada jaunāko produktu līnija

No: MADARA Cosmetics
cenas & akcijas - veikals internetā »