Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

30.8.17

"Kā es sāku lietot Madaras dabīgo kosmētiku," - atsauksmes

Pirmo reizi mūžā izmēģinot Madaras dabīgo kosmētiku,
savā pieredzē un sajūtās dalās Inguna (50+):

Šis būs neliels un ļoti personisks manas pieredzes izklāsts (atsauksmes) par to, kā es 2017. gadā nonācu līdz Madaras kosmētikai un kādas ir manas domas un izjūtas par tiem Madaras produktiem, kas ir kļuvuši par manas ikdienas sastāvdaļu.

Sāksim ar vēsturi – piederu pie sievietēm, kas kosmētiku lietoja ļoti minimāli- gan pārliecības pēc, ka ādas stāvokli nosaka tas, ko ēdam, un kaut ko uz tās smērēt nav liela jēga, gan tāpēc, ka lielākā daļa pamēģināto sejas krēmu un citu kopšanas līdzekļu izraisīja alerģisku reakciju. Bet arī tie līdzekļi, ko āda spēja panest, neradīja sajūtu, ka kaut ko uzlabotu. Līdz ar to ik pa laikam kaut kas no kosmētikas līdzekļiem tika nopirkts, pāris reizes palietots, un, nostāvējis savu laiciņu uz plaukta, izmests ārā. Un tad mani pierunāja pamēģināt kaut ko no Madaras kosmētikas..

Protams, sākumā pretojos- reklāmas dēļ jau var nezin ko sastāstīt, un tomēr diezgan dārgs produkts. Bet tieši tajā laikā Madara reklamēja savas pavasara un rudens skaistumpakas. Nolēmu paņemt abas pakas, jo tad sanāk vairāk kā 50 procentu atlaide. Pie tam patika arī tas pārsteiguma moments, jo pirmo reizi izvēlēties no samērā plašā piedāvājuma kaut ko konkrētu bija pagrūti.

Pavasara skaistumpakā bija trīs produkti un 3 bezmaksas paraudziņi, ko varēja jau pasūtot izvēlēties no samērā plašā piedāvājuma. Kā arī vēl pāris viņu pievienotie paraudziņi.


Ekokosmētikas MADARA pavasara skaistuma paka '2017 - atsauksmes


Tātad 2017. gada komplektā saņēmu
un iepazinu sekojošus produktus:


Ekokosmētika Madara - SMART ANTIOXIDANTS ACU KRĒMS PRET ĀDAS NOGURUMU / Madara Cosmetics dabīgā kosmētika e-veikalā


SMART ANTIOXIDANTS ACU KRĒMS PRET ĀDAS NOGURUMU
cena bez atlaides 31 EUR

Atsauksmes: lietoju vēl joprojām. Patīkams, bet nevarētu teikt, ka justu kādas nopietnākas izmaiņas. Varbūt vajadzēja nofotografēt acu zonu pirms un pēc, lai objektīvi novērtētu.


Ekokosmētika Madara - TIME MIRACLE CELLULAR REPAIR SERUMS / Madara Cosmetics dabīgā kosmētika e-veikalā

TIME MIRACLE CELLULAR REPAIR SERUMS
cena bez atlaides 15.67 EUR (produkts 10 ml iepakojumā, cena aprēķināta, par pamatu ņemot standarta 30 ml iepakojuma cenu- 47 EUR)

Atsauksmes: šis produkts man iepatikās. Jauka smarža- tāda kā svaiga zāles smarža, vai arī asociācija ar zāli radās gaiši zaļās krāsas dēļ. Labi iesūcas ādā, es teiktu, ka pazūd bez pēdām. Āda tiešām izskatās svaigāka. Maziņš tilpums gan un tāpēc ātri izlietojās, bet rosināja nopirkt krēmu no tās pašas kolekcijas: Time Miracle Ultimate Facelift, dienas krēms, par ko varu teikt līdzīgus vārdus. Šis krēms man ir kļuvis par ikdienu.

Ekokosmētika Madara - INFUSION VERT MITRINOŠAS ZIEPES / Madara Cosmetics dabīgā kosmētika e-veikalā
INFUSION VERT MITRINOŠAS ZIEPES
cena bez atlaides 10.50 EUR

Mitrinošas dabīgās ziepes ķermenim un rokām ar kosas, timiāna un citronmētras aromātiskajām esencēm. Ziepītes jaukas. Patīk lietot joprojām.

Un vēl bija testerīši, no kuriem visvairāk uzrunāja Moon Flower tonējošs fluīds, ko vēlāk arī nopirku jau akcijā ar 50% atlaidi. Kaut kas līdzīgs tonālajam krēmam, tikai daudz vieglāka struktūra, ietonē un padara vienmērīgu ādas toni. ĻOti patīk. Piemērots ikdienas lietošanai.

Atsauksmes: līdz ar to, pasūtot pavasara un rudens skaistuma pakas, esmu jau saņēmusi pavasara paku, tikusi pie sava ikdienas skaistumkopšanas komplekta, kas der arī manai jūtīgajai ādai, un tagad ar interesi gaidu, kādus pārsteigumus nesīs rudens paka. Tie, kas mani ilgāk nav redzējuši, saka, ka izskatos atpūtusies. Iespējams, tur ir arī Madaras nopelns, jo lietojot šos produktus, tiešām ir rezultāts.