Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

13.1.13

Biokosmētika MADARA cīņā pret vēju un aukstumu

Dabīgā kosmētika / MADARAS ekokosmētika / MADARA SOS* mitrinošais Ziemeļu dabas biokosmētikas krēms pret aukstumu un vēju

Sezonas aktualitāte '2013 » MADARA SOS* maigi mitrinošs krēms ir jaunā dizaina dabīgās kosmētikas MADARA bioprodukts cīņā pret aukstumu un vēja nelabvēlīgo iedarbību, ko piedāvā MADARA Cosmetics eko laboratorija.

MADARA SOS* mitrinošais Ziemeļu dabas biokosmētikas produkts sevi pierādījis kā intensīvs ādas rehidratācijas krēms ar mitrumu atjaunojošo Ziemeļu linsēklu, dzērveņu un nātres ekstraktu. MADARA SOS* atdzīvina nogurušu un dehidratētu ādu, nodrošinot ilglaicīgu mitrināšanu un barošanu. MADARA SOS* mitrinošais krēms palielina ādas elastību un veido maigu aizsargslāni, kas saglabā ādas mitrumu.

Pielietojums: MADARA SOS* mitrinošo biokosmētikas krēmu uzklāj no rīta un/vai vakarā uz tīras ādas; vai arī tad, kad āda jūtas izslāpusi.






VEGAN
Nut Free
Gluten Free
Natural & Organic ECOCERT
Cruelty Free




Dabīgā kosmētika / MADARAS ekokosmētika / MADARA SOS* mitrinošais Ziemeļu dabas biokosmētikas krēms pret aukstumu un vēju