Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

4.12.12

MADARA kosmētikai svētku laika atlaides decembrī

LABO DĀVANU laiks dabīgajai ekokosmētikai: dabīgā MADARAS kosmētika

MADARAS kosmētika svētku laikam e-veikalā piedāvā īpašu līdz pat » 50% atlaidi » un trīs nemainīgas cenas: 9.95 LVL, 17.50 LVL, 26.95 LVL,- vairāk kā 56 dažādiem MADARA kosmētikas radītiem dāvanu komplektiem pacilāti latviskām noskaņām Ziemassvētku laikā (īpaši pārdomāti visiem).

Arī mīļotajam vīrietim- jā, Tu nepārklausījies! MADARA ir sarūpējusi UNIVERSĀLO dabīgās kosmētikas izlasi, kas derēs arī Tavam vislabākajam vīrietim: ieskaties »

MADARAS kosmētikas Labo Dāvanu laikā » e-veikalā atradīsi kārdinošus un pārbaudītus dabīgās kosmētikas MADARA piedāvājumus gan sev, gan tuviniekiem un draugiem.

No katra Tava pirkuma 1 LVL tiks ziedots Paula Stradiņa klīniskās universitātes Dzemdību nodaļas telpu atjaunošanā. Dabīgās kosmētikas MADARA pirkuma e-veikalā piegāde joprojām bez maksas līdz Tava nama durvīm visā Latvijā.

Nenokavē savu izdevīgo pirkumu- vairāk kā 56 dažādi MADARAS kosmētikas radīti komplekti Ziemassvētku noskaņām (īpaši pārdomāti visiem). Piedāvājumā arī jaunā produktu līnija, bet ierobežotā daudzumā!