Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

24.9.12

MADARAS kosmētikas atvasaras mirkļi

Kāpēc šogad MADARAS kosmētika tik viegli atvadās no vasaras? MÁDARA zin, ka arī pirms un pēc Latvijas dabas kvēlajiem rudens sveicieniem tā ietīsies un pārziemos savā stāstā par vasaras zaļumu un siltumu. MADARAS kosmētika ir uzplaukusi vēl zaļāk. Šī ziņa ir par pilnīgi jaunajiem produktiem un to zaļā mirdzuma šarmu. Un, protams, tās ir jaunas iespējas arī Tavai skaistumkopšanai, ko dāvā MÁDARA.


3 MÁDARA ZIEPES- PIPARMĒTRA, PLŪME, CIDONIJA

Trīs dabīgas smaržas un trīs MADARAS kosmētikas eko emocijas, lai jebkurā dienas laikā Tu būtu īsta. Vai Tev ir kāds zaļš augs, kas jūtas labi vannasistabā un priecē Tevi ar savu dabīgo zaļumu?

Te nu tās ir- visas kopā,- MADARAS dabīgās kosmētikas jaunās un jaunā izskata ziepes. Piparmētra. Plūme. Cidonija. Tik dažādas, lai noķertu mirkļa sajūtas prātā un gaisā, un būtu mīļas ķermeņa ādai gan sasildot, gan veldzējot. Piparmētra: ādu atsvaidzina un viegli aromatizē. Tavs ķermenis un prāts iegūs spēku un dzīvesprieku ar ATSVAIDZINOŠĀM ZIEPĒM »
Plūme: jaunums MADARAS dabīgajā kosmētikā. Nomierina un piešķir ādai saldu vasaras plūmju kauliņu smaržu. Attīra ādu maigi un gādīgi, palīdzot atjaunot ādas mitruma līdzsvaru ar BAROJOŠĀM ZIEPĒM »
Cidonija: tonizē un uzmundrina ar atsvaidzinošo augļu smaržu. Tavas sajūtas atdzīvojas jebkurā diennakts brīdī ar TONIZĒJOŠĀM ZIEPĒM »



KAS VIENMĒR IR LĪDZI RUDENĪ?

Līdz ar rudens rītiem MADARAS kosmētikas pircēji izvēlas Aizsargājošu lūpu balzamu un roku krēmu par savu ikdienu gaitu sabiedrotajiem. Un kā nu ne!

Sastopoties ar pēkšņi dzestrajiem rudens rītiem, par somiņu un kabatas ikdienu kļūst MADARAS dabīgās kosmētikas Aizsargājošs lūpu balzams un Aizsargājošs roku krēms.
AIZSARGĀJOŠS LŪPU BALZĀMS » ir bagātīgs un nomierinošs ar ārstniecisko smiltsērkšķu un kliņģerītes ekstraktu. Aizsargā un mīkstina lūpas, atjaunojot mitruma līdzsvaru.
AIZSARGĀJOŠS ROKU KRĒMS » īpaši bagātīgs un samtains ar Ziemeļu plūmi un liepziediem. Baro un mīkstina sausas rokas un trauslus nagus. Veido mitrinošu aizsargslāni. Ātri uzsūcas ādā, padarot to zīdainu.



ZAĻĀ DZĪVĪBA TONIKOS

Jaunie MADARAS dabīgās kosmētikas toniki ir kā zaļš dabas atspulgs. Saglabā to pašu iedarbības spēku, ko katrs uz savas ādas ir pārbaudījis. Un arī dabai nes prieku, jo iepakojums ir radīts no 100% pārstrādājamas plastmasas.

MĪKSTINOŠS TONIKS » radīts sausai ādai. Sastāvā esošā Ziemeļu kumelīte dziļi tonizē, mitrina un maigi nomierina sausu un savilktu ādu. Regulē ādas pH līmeni. Āda kļūst maiga un gluda.
LĪDZSVAROJOŠS TONIKS » radīts normālai un kombinētai ādai. Sastāvā esošā Ziemeļu avene dziļi tonizē, līdzsvaro sejas ādas sausās un taukainās zonas. Sašaurina poras, regulē ādas pH līmeni. Sniedz atsvaidzinošu, nogludinošu un komforta sajūtu.
ATTĪROŠS TONIKS » domāts taukainas ādas tipam. Sastāvā esošā Ziemeļu ozola miza un kalme dziļi tonizē un attīra ādu. Mazina spīdumu, sašaurina poras, izsitumu rašanos. Regulē ādas pH līmeni. Pasargā ādu no ārējās vides kaitīgās ietekmes.


3 ZAĻI DABAS BRĪŽI MATU KOPŠANĀ

Par Tavu matu kopšanu MÁDARA iemācījusies vēl vairāk. Pirmkārt – kā ātrāk Tev atpazīt, kurš ir šampūns un kurš ir balzams. Iepazīsti jaunos iepakojumus un jauno produktu formulu.

TAVIEM MATIEM TĀPAT KĀ TEV IR SAVA DABA UN SAVS RAKSTURS. TĀPĒC MADARAS dabīgā kosmētika, IZVEIDOJOT JAUNO MATU KOPŠANAS LĪNIJU, IR IZSTRĀDĀJUSI TIK DAŽĀDAS ZIEMEĻ U AUGU FORMULAS, CIK DAŽĀDAS IR ŠO AUGU IEDARBĪBAS, LAI PIELĀGOTOS TEV UN SNIEGTU TAVIEM MATIEM TO NEPIECIEŠAMĀKO  -   SPĒKU UN MIRDZUMU.COLOUR&SHINE ŠAMPŪNS un BALZAMS » radīti, lai izceltu matu toni un mirdzumu. Sastāvā esošās Ziemeļu linsēklas, kastanis un ceļmallapa piešķir matiem spēku un mirdzumu. Tie kļūst mīkstāki pieskārienam un viegli atstaro gaismu.
NOURISH&REPAIR ŠAMPŪNS un BALZAMS » bagātīgi un zīdaini matu kopšanas līdzekļi ar Ziemeļu nātri un cidoniju. Maigi attīra un atjauno sausus un bojātus matus. Uzveic nogurumu, novērš matu lūšanu un matu galu šķelšanos. Mati atgūst spēku un kļūst dabiski gludi.
GLOSS&VIBRANCY ŠAMPŪNS un BALZAMS » domāti vispaklausīgākajiem - normāliem matiem. Ar Ziemeļu bērzu un dzērveni maigi attīra un aizsargā, piešķir matiem kuplumu. Tie kļūst spēcīgāki, zīdaināki un piepildīti ar dabisko spīdumu.

Vēl Tevi varētu interesēt: MADARAS kosmētikas outlet produkti »