Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

24.8.12

MADARAS kosmētika pārceļas jaunā kvalitātes līmenī


MÁDARA Cosmetics kļuvusi vēl dabiskāka un iedarbīgāka: MADARAS šī gada vasara bija piedzīvojumiem bagāta. Kopā ar zinātniekiem MADARA ieskatījās dziļāk mūsu pašu Ziemeļu augos un atklāja jaunu dabas un skaistuma pasauli. Līdz ar to MADARAS kosmētika tapa jaunā dabīgās kosmētikas kvalitātē, ko tagad ir gatava pasniegt kā pārsteigumu.

KAS MADARAS KOSMĒTIKĀ IR MAINĪJIES?

Koncepts– mūsu pašu Baltijas dabas augi un ziedi,- gan nekur nav zudis, taču tagad MADARAS dabīgās kosmētikas filozofiju papildina gadu gaitā iegūtie efektivitātes dati par šo pašu ziemeļnieku dabas produktu ietekmi uz cilvēka ādu. Tā jau šodien ir DABA, DIZAINS UN ZINĀTNE vienotā skatījumā Tavam skaistumam.


KAS IR TIME MIRACLE?

MÁDARA Cosmetics sadarbībā ar zinātniekiem izpētīja Latvijas bērzu sulu un Latvijas madaras augu, izstrādājot formulu Galium7(G7). Tas ļāva radīt unikālu, ūdeni nesaturošu pretnovecošanās produktu līniju TIME MIRACLE, kas ir īpaša ar savu bāzes sastāvdaļu- bērzu sulu (iegūtu bioloģiskā saimniecībā Latvijā),- un aizvieto dabīgās kosmētikas sastāvā tik ierasto ūdeni. Tāpat šīs MADARAS kosmētikas pamatā ir spēcīgs antioksidants– madaras augs (Galium verum).



KAS IR MADARA OUTLET?

MADARAS kosmētikas OUTLET sadaļā ir pieejami produkti, kuru dizains un ražošana ir aizvietoti ar jauno produkciju. Par cik MADARA Cosmetics ir mainījusi iepakojumus praktiski visiem produktiem, kā arī izlaidusi jaunu produktu līniju, tad MADARAS dabīgā kosmētika, kura bija pieejama līdz šim, šobrīd ir OUTLET sadaļā ar atlaidēm. Ar MADARAS kosmētikas derīguma termiņu tam nav saistības, jo visu produktu derīguma termiņš e-veikalā ir vismaz pusotrs gads. Skatīt OUTLET piedāvājumu »