Starptautiski sertificēta ekokosmētika MADARA, kas radīta no Baltijas reģiona augu ekstraktiem - dabīga kosmētika bez sintētiskām piedevām. MADARAS kosmētikas vēsture, interneta veikals un atsauksmes.

25.2.14

MADARA biokosmētikas līnija pret novecošanos


Stāsts par Latvijas augiem MADARA dabīgo produktu līnijā pret novecošanos iesākās ar to, ka MADARA vēlējās ražot eko produktus no izejvielām, kādu nav konkurentiem. Vispirms Rīgas Stradiņa universitātes pētnieki izstrādāja šūnu atjaunošanās kompleksu, kurā tika ielikti ekstrakti no tīruma kosas, smiltsērkšķa, raspodiņa, apiņa un āboliņa. Savukārt, pirms pusotra gada MADARA vērsās pie LU biologiem ar lūgumu pārbaudīt vēl divas Latvijas dabas veltes, ko Madara Cosmetics vēlējās iekļaut jaunajā dabīgās kosmētikas eko līnijā: bērzu sulu un ekstraktu no madaras auga.

Jebkura kosmētikas līdzekļa sastāvā ir diezgan daudz ūdens. Tehnoloģiski tas ir nepieciešams, lai šķīdinātu krēmu aktīvās sastāvdaļas, bet ūdenim pašam ir neitrāla ietekme. Aizstāt ūdeni ar bioloģiski aktīvu ūdens bāzi, tā ir viena no jaunākajām tendencēm ne tikai dabīgajā kosmētikā,- liecina LU Bioloģijas fakultātes pētniece Anna Ramata-Stunda,- testos veiktie pētījumi ļāva secināt, ka, dabīgās kosmētikas sastāvā iekļaujot bērzu sulu, palielinās šī eko produkta iedarbība pret novecošanos.


Intensīvs dienas krēms pret novecošanos

MADARAs kosmētikas intensīvs dienas krēms pret novecošanos. Atjauno ādas DNS. Aizsargā no ārējās vides un stresa nelabvēlīgās ietekmes. Stimulē jaunības proteīnu veidošanos. Grumbiņas izskatās gludākas, āda kļūst elastīgāka*, atklājot jauneklīgāku izskatu.
Atjauno ādas DNS. Aizsargā no ārējās vides un stresa nelabvēlīgās ietekmes. Stimulē jaunības proteīnu veidošanos. Grumbiņas izskatās gludākas, āda kļūst elastīgāka*, atklājot jauneklīgāku izskatu.



Intensīvs vakara krēms pret novecošanos

MADARAs kosmētikas intensīvs vakara krēms pret novecošanos. Iedarbojas nakts laikā, atjaunojot kolagēna un elastīna audus. Veicina ādas atjaunošanos- mirušās ādas šūnas tiek aizvietotas ar jaunām un dzīvotspējīgām. Grumbiņas izskatās gludākas, āda kļūst elastīga un nostiprināta.
Iedarbojas nakts laikā, atjaunojot kolagēna un elastīna audus. Veicina ādas atjaunošanos- mirušās ādas šūnas tiek aizvietotas ar jaunām un dzīvotspējīgām. Grumbiņas izskatās gludākas, āda kļūst elastīga un nostiprināta.



Acu krēms krēms pret novecošanos

MADARA kosmētikas unikāla ūdeni nesaturoša formula, kas balstīta uz bērzu sulām un organisko šūnu atjaunojošo kompleksu. Nostiprina un atjauno ādu ap acīm. Samazina noguruma pazīmes.
Unikāla ūdeni nesaturoša formula, kas balstīta uz bērzu sulām un organisko šūnu atjaunojošo kompleksu. Nostiprina un atjauno ādu ap acīm. Samazina noguruma pazīmes.


91% āda kļuva gludāka tūlīt pēc krēma lietošanas*
88% āda kļuva elastīgāka un nostiprināta pēc 4 nedēļām*
93% smalkās krunciņas tika samazinātas pēc 4 nedēļām**

* pēc dermotoloģiskās testēšanas, 35 sievietes
** spektrofotometriskā ādas slāņu analīze, placebo kontrolētais pētījums




97% āda izskatijās gludāka jau nākamajā rītā*
85% tika paaugstināta kolagēna sintēze dermā par 20% pēc 4 nedēļām**
93% tika samazinātas smalkas krunciņas pēc 4 nedēļām**

* pēc dermotoloģiskās testēšanas, 35 sievietes
** Spektrofotometriskā ādas slāņu analīze, placebo kontrolētais pētījums



91% ieguva gludāku un mirdzošāku izskatu acu zonā uzreiz pēc uzklāšanas brīža*
87% samazinājās smalku krunciņu redzamība un grumbiņas acu zonā pēc 4 nedēļām**
* pēc dermotoloģiskās testēšanas, 35 sievietes

MADARA jaunā ekokosmētikas līnija pret novecošanos savu veiksmes stāstu uzsāka 2012.g. augustā.